Som 'førsteårs' har Niclas Westberg smashet sig ind blandt landets bedste U/15 spillere. Privatfoto.
Som 'førsteårs' har Niclas Westberg smashet sig ind blandt landets bedste U/15 spillere. Privatfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hvem skal have Gulvmåttens Sportspris?

Læserne inviteres til at komme med deres bud på hvem der skal belønnes for årets største præstation

SPORTSPRIS Den er den eneste af sin slags i Halsnæs Kommune. Den er særdeles eftertragtet og med den følger en kontant præmie samt en masse hæder, ære og ikke mindst en plads i den lokale idræts ’Hall of Fame’.

Det er selvfølgelig Gulvmåttens Sportspris der skrives om, og traditionen tro inviterer Halsnæs Avis alle sine læsere til at komme med bud på, hvem der skal hædres med den ærefulde pris.

Forslag kan stilles via avisens facebook-side eller via mail til redaktion@halsnaesavis.dk – mrk ’sportspris’, og gerne med en kort og præcis begrundelse.


overrækkes den 4. marts

Det er en sportspris som favner meget bredt, således kan såvel individuelle som holdpræstationer komme i betragtning, ligesom en ægte ildsjæl eller en hel klub kan ende med check og blomster i hånden. Alle med bopæl eller tilhørsforhold til en klub i Halsnæs kan komme i betragtning til prisen, som overrækkes ved et særligt arrangement lørdag den 4. marts.
Der var fire lokale hiphop'ere med på det danske hold der sikrede EM-bronze i Tjekkiet.
Der var fire lokale hiphop'ere med på det danske hold der sikrede EM-bronze i Tjekkiet.

Kom med forslag

I fjor var det Heros’ mangedobbelte danske mesterbryder Mikkel Lassen der fik prisen i knivskarp konkurrence med orienteringsløberne Emil og Ida Øbro og rugbyspilleren Mads Hansen.

Men hvem skal have den i år?. Som nævnt inviteres læserne til at komme med netop deres bud. Og der bør komme masser af forslag. Det forgangne sportår bød på en perlerække af stærke præstationer på grønsværen, på halgulvet, på madrassen, til lands og til vands.

Hundesteds 'Sælhunde' kæmpede til absolut sidste sekund da de på hjemmebane sikrede sejren i årets pokalfinale. Foto Thomas Quvang
Hundesteds 'Sælhunde' kæmpede til absolut sidste sekund da de på hjemmebane sikrede sejren i årets pokalfinale. Foto Thomas Quvang

Lille appetitvækker

Som en lille appetitvækker skal her nævnes nogle få af årets sportslige bedrifter.

På golf-fronten blev det til fornemme resultater i såvel ind som udland. Lasse Jensen præsterede sin vel nok bedste sæson nogensinde på Europa Tour’en, og slog sit navn fast med talrige flotte resultater. Og Karen Fredgaard fulgte trop med stærke præstationer på kvindesiden, bl.a. med sejr i sæsonfinalen.

Et firkløver med masser af rytme leverede ligeledes på højeste hylde. Ida Grønnegaard Lidsmoes, Victor Roskvist, Stephanie Hogrefe og Victoria Hogrefe var således med på holdet der vandt bronzemedaljer ved Europamesterskaberne i hiphop-formation i Tjekkiet.

Hundested Rugby Klub markerer sig stærkt hvert år, og 2016 var ingen undtagelse. Sælhundene sikrede bronze ved seniorernes danske mesterskab og sæsonen bød tillige på klubbens største triumf nogensinde, da de vandt årets landspokalturnering.

Også karateklubberne Bushi og Taifu præsterede fantastisk i den forgangne år. Begge klubber kan se tilbage på flotte resultater såvel nationalt som internationalt. Det samme er tilfældet når de unge judokæmpere fra HKC er i aktion på hjemlig grund.

Også Heros kan kigge tilbage på et stærkt år. Tre danske juniormesterskaber blev det til i fjor, ligesom klubben i højeste grad arbejder for at få de yngste til at droppe playstation’en og i stedet dyrke motion/brydning.

Derudover kan Halsnæs glæde sig over flere idrætsudøvere der i hverdagen kæmper for guld, sølv og ære udenfor kommunegrænsen. Det gælder bl.a. den tidligere prisvinder Daniel Simonsen der markerer sig stærkt som landets måske største pingpong-talent. Også fodboldpigen Sofie Bredgaard gør god reklame for Halsnæs, som landsholdsspiller og som vinder af fair-play prisen i Ekstra Bladets skolefodboldturnering, en turnering Sofie Bredgaard var stærkt medvirkende til, at hendes skole – Frederiksborg Byskole – vandt. Nævnes skal også den unge badmintonspiller Niclas Westberg som sluttede året af på flotteste vis, ved spille sig op i landets bedste kategori i sin alder – U/15-Elite.

Ovennævnte er selvfølgelig blot en lille del af sportsåret 2016’s bedrifter. Mange flere har præsteret aldeles fornemt. Så på ny, kom med dit forslag til hvem der skal være den næste i sportsprisens ’Hall of Fame’.


Publiceret: 11. Januar 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt