I 2011 var der revy i X-Porten, Hundested Havn. 2018 kan blive året, hvor Hundested igen får sin egen revy - denne gang i Hundested Kino. Arkivfoto: Michael M. Jørgensen.
I 2011 var der revy i X-Porten, Hundested Havn. 2018 kan blive året, hvor Hundested igen får sin egen revy - denne gang i Hundested Kino. Arkivfoto: Michael M. Jørgensen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hundested skal ha’ revy igen

Tre ildsjæle indbyder til infomøde i Kino mandag 26. februar


SOMMERREVY Hundested har stolte revytraditioner, men det er efterhånden en del år siden.

Birgitte Hamilton søgte at genoplive traditionen i 2011 med X-Port Revyen, men det blev kun til en enkelt sæson på Hundested Havn.

Nu forsøger tre ildsjæle, som er aktive omkring Hundested Kino, at stable en ny sommerrevy på benene - og den skal naturligvis opføres i Kino.

De tre revyfolk er Erik M. Sørensen, garvet tekstforfatter og instruktør, samt Mette og Søren Koefoed.

Men der skal flere med på holdet:

“Har du lyst til at optræde på de skrå brædder eller hjælpe til med det, der sker bag scenen, så kom og vær med til at få sat revyen på skinner. En revy hvor hovedtemaet bliver livets gang i Hundested,” skriver de i et Facebookopslag, som fortsætter:

“Vi har brug for skuespillere og sangere, folk til det tekniske (lys og lyd), sceneassistenter og folk til kulisser, kostumer og andet udstyr. Der er også brug for hjælpere til PR, annoncering og billetsalg.”

“Vi er inspireret af, at vi har en biograf med en god scene. Det kunne være spændende med en revy, tænkte vi. En crazy revy, der vender Hundested på vrangen,” fortæller Søren Koefoed og fortsætter:

“Det er ikke ideer til tekster, vi mangler, der er vi godt med. 10 tekster er allerede klar.”

Alle tre har bidraget med skrive. Uden at røbe for meget kan det fortælles, at der bl.a. venter en lokal version af “Kender du typen?” samt en gribende skildring af krydstogtgæsters møde med det rå og autentiske Hundested - med både vikinger og havnebudcykler.

Der er planlagt premiere på revyen lørdag 26. maj.

Der revy-infomøde i Hundested Kino mandag 26. februar kl. 19.


Publiceret: 06. Februar 2018 14:21

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt