Hundesteds kvinder havde topholdet nede i sækken - men glemte at snøre den. Fotos Thomas Quvang
Hundesteds kvinder havde topholdet nede i sækken - men glemte at snøre den. Fotos Thomas Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hundested havde topholdet på krogen

Kvinderne tabte pusten det sidste kvarter - herrerne indledte 2. halvdel af sæsonen med nederlag til espergærdeHÅNDBOLD Det lignede længe en rigtig stærk start på det nye år, da Hundesteds håndboldkvinder søndag eftermiddag havde besøg af Serie 1 rækkens absolutte tophold Herlev/Hjorten.

For det var et hjemmehold der var klart bedst i store dele af kampen og var i front indtil der blot manglede et kvarter. Da tabte hjemmeholdets spillere dog pusten, og så var det alligevel topholdet der kunne juble over sejren og to point via slutfacit 24-20.

Et meget ærgerligt nederlag. Hundested lagde skarpt ud og bragte sig hurtigt foran med et par mål. Især Camilla Larsen drev gæk med gæsterne og scorede flere fine mål fra sin højre fløj i 1. halvleg, hvor Hundested på et tidspunkt var foran med fire mål.

Efter en 13-11 føring ved pausen fortsatte Hundested de gode takter fra starten af 2. halvleg, hvor specielt Amanda Jørgensen bød ind med fine scoringer efter hurtige gennembrud.

Desværre gik gassen af ballonen midtvejs i halvlegen. Gæsterne fik kontakt ved 16-16 og herfra havde Hundested ikke mere at 'skyde' med.

Et surt nederlag, men en trods alt fin præstation langt hen ad vejen. Topholdet var på krogen - desværre lykkedes det ikke at hive 'fangsten' på land.


Nederlag til herrerne

Umiddelbart inden kvindernes kamp var Hundesteds herrer i aktion, ligeledes i Hundestedhallen.

Her var det Espergærde der var på besøg i den første kamp i den nu opdelte Serie 2.

Og som det var tilfældet i de to mandskabers møde før julepausen, så viste Espergærde sig endnu en gang som en lidt for stor mundfuld. I sæsonens første møde mellem de to vandt Espergærde med hele 11 overskydende mål.

I søndags bed Hundested bedre fra sig, men kunne ikke hindre et nyt nederlag. Gæsterne vandt slutteligt 26-22.

Nikolaj Sørensen forsøger sig udefra i slutfasen af kampen mod Espergærde.
Nikolaj Sørensen forsøger sig udefra i slutfasen af kampen mod Espergærde.

Publiceret: 09. Januar 2017 12:28

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt