Der bliver tale om fysik for fysiknørder når Holger Bech Nielsen byder på sit forrygende show
Der bliver tale om fysik for fysiknørder når Holger Bech Nielsen byder på sit forrygende show
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Holger Bech Nielsen gæster gymnasiet

Danmarks eneste standup-fysiker er kommer til Frederiksværk med sit show om naturlovene og standardmodellenFOREDRAG/DEBAT

ONSDAG 21/3 kl.

Frederiksværk Gymnasium

Selvom Holger Bech Nielsen er langt over pensionsalderen har han hverken skruet ned for tempoet eller ambitionerne.

Med sit stand-up-foredrag ’Naturlovene og standardmodellen’ beskriver han med engagement og entusiasme sin forskning, så alle kan forstå det.

Holger Bech Nielsen har gennem tiden været førende inden for forskning af teoretisk højenergifysik og teoretisk partikelfysik og har med sin forskning forsøgt at finde en model, der kan forklare alle fysikkens love på én og samme gang.


Fysikkens love

Hans foredrag på gymnasiet handler om fysikkens love.

Det er fysik for fysiknørder, og samtidig handler det om de helt grundlæggende ting, altings eksistens, verdens tilblivelse, tid og rum – altså nogle af de helt store spørgsmål som for alvor kan sætte tankerne i gang hos os alle.

Anni Buhr fagkonsulent ved LOF udtaler: ”Vi har efterhånden haft glæden af at præsentere foredrag med Holger Bech Nielsen mange gange, og han leverer bare et helt fantastisk show hver gang. Og jeg mener ”show” for han har en hel unik forståelse for sit publikum”.

Susanne Henriksen, skoleleder ved LOF fortsætter:

”Vi har valgt lægge foredraget i Frederiksværk på Frederiksværk Gymnasium og HF, så vi håber at se mange studerende, så vi kan få en spændende debat efter foredraget”.

Køb billet på www.lofkurser.dk eller ring på 49260288.


Publiceret: 11. Marts 2018 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis