Simon Løfgren bød ind med flere flotte scoringer da Søborg blev nedlagt. Fotos Jan Stephan
Simon Løfgren bød ind med flere flotte scoringer da Søborg blev nedlagt. Fotos Jan Stephan
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Holder jul på 4. pladsen

Team Arresø holder trit med topholdene i Kval-rækkenHÅNDBOLD En stærk 2. halvleg lagde grunden til to forholdsvis sikre og ligeså fortjente point til Team Arresøs håndboldherrer søndag eftermiddag.

Det højest rangerede mandskab i Halsnæs tog hjemme imod midterholdet fra Søborg, og de to gav hinanden en ganske seværdig og jævnbyrdig match.

Således fulgte de to hold ad gennem det meste af 1. halvleg, inden Team Arresø alligevel gik til pausen med en tomålsføring.

I de sidste tredive minutter kom hjemmeholdets langt større bredde til sin ret, og selv om der var perioder fyldt med koncentrationssvigt og mærkværdige tekniske fejl, så var det Team Arresø som stille og roligt udbyggede deres føring og slutteligt vandt 24-20. En sejr der intet kunne indvendes imod.

På dagen var der flere gode præstationer blandt hjemmeholdets spillere. Chris Nielsen leverede, som altid, stærkt og fik som en feltherre sat skik på sine holdkammerater, når koncentrationen fejlede. Også Simon Løfgren og Christian Frederiksen bød ind fine scoringer undervejs i kampen.

Sejren og resultatet betyder, at Team Arresø nu holder julepause på en 4. plads i Kval-rækken, men med samme antal point som HIK og KFUM på 2. og 3. pladsen i rækken og med meget solid margin ned til rækkens bundhold.


Chris Nielsen gik som altid forrest da Team Arresø gik på juleferie med en sejr.
Chris Nielsen gik som altid forrest da Team Arresø gik på juleferie med en sejr.

Publiceret: 13. December 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis