Josephine Fisker Løth Andersen var eneste offensive lyspunkt i torsdagens overraskende nederlag. Foto Thomas Quvang
Josephine Fisker Løth Andersen var eneste offensive lyspunkt i torsdagens overraskende nederlag. Foto Thomas Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Højt at flyve - dybt at falde


HÅNDBOLD Team Arresøs status som tophold i kvindernes serie 1 led et alvorligt knæk torsdag aften, da det hjemme i Frederiksværkhallen blev til overraskende 16-17 nederlag til Team København.

Et slutfacit der egentlig ikke er så meget at indvende imod. Med ganske få undtagelser leverede hjemmeholdet en præstation langt under vanlig standard, alt for mange ramte et usædvanlig lavt niveau.

Udfra den betragtning var gæsternes sejr egetlig fortjent nok, Team Købehavn var foran gennem hele kampen og gik til pausen med en 9-5 føring. Alligevel blev det spændende i slutfasen, da Team Arresø fik kæmpet sig tilbage og udlignet til 15-15 få minutter før tid.

I de sidste minutter var det dog gæsterne der havde det afgørende held og dommertække til at sikre de to point. På dagen havde Team Arresø bare ikke det der skulle til.

På en dag, hvor der var mange præstationer langt under middel, var Josephine Fisker Løth Andersen og Cecilie Frederiksen eneste lyspunkter. De to delte topscorerværdigheden mellem sig med fem mål hver.


Publiceret: 11. Januar 2018 22:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt