Maria Willumsen og Clara Roekjaer tager kampen op med de største talenter ’hinsidan’.
Maria Willumsen og Clara Roekjaer tager kampen op med de største talenter ’hinsidan’.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Herospiger i svenskerlære

I Sverige har man indset at brydning også er for seje pigerPIGEBRYDNING Heros" to talentfulde og hårdtarbejdende humørbomber Maria Willumsen og Clara Roekjaer har de seneste par uger deltaget i fællestræning hos klubben HGB Wrestling i Helsingborg.

Det er en klub udelukkende for pigebrydere, og det er en klub som de seneste sæsoner har været stærkt repræsenteret på medaljeskamlen ved de allerstørste begivenheder indenfor pige/kvinde brydning. Senest blev det for blot to uger siden til to bronzemedaljer til klubben ved de netop afviklede verdensmesterskaber for U23-atleter.

Allerede efter den første fællestræning under den svenske U-landstræner Ola Sjøgren, blev de to dygtige Heros-piger inviteret med til træningslejr over en hel weekend sammen med det svenske landshold.

En weekend i Helsingborg, hvor de to piger skulle træne sammen med 35 af af sveriges største pigetalenter i ungdomsrækken. Og bekendtskab med atleter der hver i sær alle havde mellem fem og syv års erfaring indenfor brydesporten.

Det var tydeligt at både sproget og hårdhedden i træningen var noget Heros-pigerne lige skulle blive fortrolig med, men efter flere hårde træningspas kunne Maria og Clara alligevel glæde sig over, at give de dygtige svenskere kamp til stregen i træningens små indbyrdes kampe.


Klar til større stævner

Som en ekstra bonus blev Maria Willumsen og Clara Roekjaer inviteret til, at tage med HGB Wrestling rundt til stævner rundt i hele EU.

På spørgsmålet om ikke det var for tidligt at sende pigerne til store internationale stævner var Ola Sjøgren helt klar i spyttet - de to Herospiger er klar til de store opgaver, prøve sig selv af og selvfølgelig, at få klarhed over hvad der skal arbejdes med i træningslokalet fremover.


Publiceret: 13. December 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis