Jesper Hansen er blandt Danmarks modigste
Jesper Hansen er blandt Danmarks modigste
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Har Frederiksværk Danmarks modigste?

47-årige Jesper Hansen er blandt de 16 der dyster om den ærefulde titel på MaltaREALITY-TV ”Min holdning er, at reality-tv kunne være sjovt at prøve , det gælder bare om at finde det rigtige format. Jeg skal jo qua min alder ikke deltage i Paradise Hotel eller Sommer i Sunny Beach”.

Ordene kommer fra 47-årige Jesper Hansen der i denne tid toner frem på skærmen hver mandag aften på TV3 i deres nye store satsning, Danmarks Modigste. Her dyster otte mænd og otte kvinder om titlen som modigste dansker.

Men hvad fik egentlig Jesper fra Frederiksværk til at stille op i sådan en konkurrence?

”Jeg har da set en lidt reality-tv gennem årene og specielt det amerikanske program Fear Factor tiltalte mig”, siger Jesper der fortsætter:

”Danmarks Modigste er så en pendant dertil, og da jeg så, at man søgte deltagere i en TV3-trailer, ja så røg der en ansøgning afsted. Kort efter blev jeg ringet op, inviteret til casting, såvel telefon interview’s som face-to-face interview’s med produktionsholdet”.

Jesper Hansen, der arbejder som sikkerheds og risiko koordinator ved Halsnæs Kommune, slap herefter gennem nåleøjet, blandt de 16 deltagere som fik beskeden – ”mød op i lufthavnen, og pak en kuffert til et varmt sted”.

”Det var alt vi fik at vide, så vi stod i lufthavnen 16 mennesker der aldrig havde set hinanden før, og vi vidste ikke hvor vi skulle hen”.


Destination Malta

Det viste sig så at destinationen var Malta, hvor de udvalgte deltagere og produktionsholdet blev indkvarteret på Selmon Palace.

Efter et par dage, hvor deltagerne lærte hinanden og kende gik det løs med konkurrencerne med legendariske Jacob Kjeldberg som vært og indpisker.

Jesper kan af gode grunde ikke løfte sløret for hvad der vil ske i de kommende programmer og hvem der vinder førstepræmien på 500.000 kroner, men han kan heldigvis fortælle lidt om de spændende dage og om forholdet til konkurrenterne:

”Det blev til mange spændende konkurrencer, og for mit eget vedkommende vil jeg sige, at jeg tog udfordringerne i stiv arm og følte mig som en stærk spiller i miljøet. Jeg er en god svømmer, så konkurrencerne i vandet var ikke noget jeg frygtede, i forhold til flere af konkurrenterne”.

”Og netop forholdet til konkurrenterne vil jeg sige var rigtig godt. Selvfølgelig klikker man bedre med nogle end andre, men jeg har et fint forhold til alle deltagerne og vi holder kontakten ved lige, ikke mindst nu, hvor programmerne ruller henover skærmen”, siger Jesper, der dog ikke ser sig selv som deltager ved fremtidige reality-shows:

”Jeg spillede spillet, var ikke med som en ’badebillet’, nu har jeg så prøvet det og det var rigtig fint, men en gentagelse – arhh nej, det har jeg svært ved at forestille mig”, slutter Jesper.

Jesper og Kenny - venner og konkurrenter.
Jesper og Kenny - venner og konkurrenter.

Publiceret: 20. Marts 2017 21:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt