Her i skolernes sommerferie er der en jævn strøm af besøgende. Foto: JP Thiede
Her i skolernes sommerferie er der en jævn strøm af besøgende. Foto: JP Thiede
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Halvvejsstatus: Sandfestival på rette vej mod nyt rekordår

Årets sandskulpturfestival i Hundested er godt på vej mod at leve op til sidste års rekordbesøg med 71.000 publikummerKULTUR Hundested Sandskulptur Festival slog i 2016 intern rekord med over 71.000 gæster, og igen i år går arrangørerne Christian Warrer og Jens Henriksen efter en ny rekord. Her godt halvvejs gennem festivalen ser det lovende ud.

”I forhold til besøgstallet på samme tidspunkt i 2016 ligger vi lige nu bedre end sidste år, men det er svært at sige før i august, om vi sætter ny rekord, for det er i den måned, det virkelig viser sig, hvor vi er henne,” fortæller medarrangør Christian Warrer som en slags halvvejsstatus for årets sandskulpturfestival.


Den bedste reklame

”Men det giver en god mavefornemmelse, for folk er rigtigt begejstrede, og vi får mange fine anmeldelser på blandt andet Facebook.”

”Den bedste reklame er jo de personer, der går ud og fortæller andre, at her er der altså noget, man burde kigge nærmere på,” siger Warrer.

VisitDenmark var for nyligt forbi festivalen og skyde en video til Facebook, og den er foreløbigt blevet set over 70.000 gange, fortæller arrangørerne.

Årets tema for skulpturerne hedder “Der var engang” og fokuserer på danske og internationale historiske begivenheder.

Festivalen har åbent alle dage kl. 10-17 til og med søndag 17. september.


Publiceret: 11. Juli 2017 09:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!