Halsnæs Lilleskole er udvidet flere gange, og nu satses på flere klassetrin. Arkivfoto
Halsnæs Lilleskole er udvidet flere gange, og nu satses på flere klassetrin. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Halsnæs Lilleskole skal udvides


SKOLE Efter tre års forberedelser har Halsnæs Lilleskole i Torup besluttet at udvide med to klassetrin, så eleverne frem over kan gennemføre et helt skoleforløb fra 0. til 9. klasse.

7. klassetrin er ældste årgang på privatskolen, men det bliver ændret fra august 2018.

 

”Halsnæs Lilleskole får sin første 8. klasse efter sommerferien 2018. Den nuværende sjette klasse videreføres som den første med gennemførelse af Folkeskolens afgangsprøve efter 9. klassetrin," fortæller Jan Grønborg fra skolebetyrelsen.

Det kræver mere plads, og Halsnæs Lilleskole planlægger en større udbygning af de fysiske rammer for at kunne rumme de to ekstra klassetrin. Udvidelsen blev præsenteret på en ekstraordinær  generalforsamling mandag aften. Her  fremlagde den nye skoleleder Pia Grell Sørensen planen sammen med den tidligere leder Susanne Løkke, der nu  er ansat som lærer på skolen, og desuden præsenterede viceskoleleder Jakob Olsen skitseplanen for en omfattende udbygning af skolen.

"Der arbejdes bl.a. andet med en større løsning med ombygning og forlængelse af en eksisterende bygning. Det koster rundt regnet 5 mio. kroner, og det forsøger vi nu at sikre finansiering til," siger Pia Grell Sørensen.

Halsnæs Lilleskole startede med 30 elever for 15 år siden på den gamle Dyssekildegård i Torup, og skolen rummer nu 140 elever. /an

Læs mere i næste uges avis

 

 

 

Pia Grell Sørensen er ny skoleleder
Pia Grell Sørensen er ny skoleleder

Publiceret: 17. Marts 2017 08:56

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt