Mimers Brønd før afgang til Bonn. Fra venstre: Andrew Brown, Nanna Backhaus Brown, Mette Bentzen, Lasse Kristensen. Foto: Jonas Noël Niedermann
Mimers Brønd før afgang til Bonn. Fra venstre: Andrew Brown, Nanna Backhaus Brown, Mette Bentzen, Lasse Kristensen. Foto: Jonas Noël Niedermann
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Glasskibet Mimers Brønd er med på klimatopmøde


GLASSKIB Verdens førende kapaciteter på klimaområdet mødes i disse uger til COP23 - FN's store klimatopmøde, der i år afholdes i Bonn.

Store dele af den tyske by er dedikeret til mødet, og deltagende lande og områder har deres egne pavilloner på området. Og Nordisk Ministerråds pavillon  prydes af et af Hundested-værkstederne BackhausBrown og Egeværks glasskibe, Mimers Brønd.

Mimers Brønd er lavet af glas og træ, og er kurateret til at indgå i ministerrådets pavillon.

“At repræsentere det nordiske på så vigtigt et møde er en stor ære for os, og vi synes selv det giver rigtig god mening med et nutidigt vikingeskib på klimatopmødet”, siger Mette Bentzen fra Egeværk, og hun bakkes op af Andrew Brown:

“Når vi nu - midt i travlheden - får sat os ned og tænkt over, at Mimers Brønd er med på COP23, bliver vi virkelig stolte, og synes, at det giver rigtig god mening. For os repræsenterer skibet både den nordiske identitet, en nordisk kvalitetsbevidsthed - og evnen til at tænke nyt”.


Publiceret: 14. November 2017 09:33

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere