Kim Daugbjerg - formand for Halsnæs Idrætsråd.
Kim Daugbjerg - formand for Halsnæs Idrætsråd.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Genvalg over hele linien

Halsnæs Idrætsråd søsætter flere nye tiltag i 2017


IDRÆTSRÅD Onsdag aften blev det årlige Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd afholdt i Ølsted hallen.

De fremmødte medlemmer fra foringslivet i Halsnæs fik en uddybende beretning af formand Kim Daugbjerg om de sidste 12 måneders forløb i Idrætsrådet.

En beretning der berørte den gode proces, hvor foreningerne i hele kommunen sammen med det politiske system har fået igangsat de tiltag der udløste en ambitiøs Idrætsstrategi, til gavn for kommunens idrætsliv. Beretningen fik også belyst de nye tiltag på IT-siden, og det arbejde der gøres for at synliggøre Halsnæs Idrætsråd langt mere i offentligheden og specielt i foreningslivet.

Foreningerne bifaldt de dialogmøder der løbende har været afholdt, og Halsnæs Idrætsråd informerede om, at disse igen i 2017 vil være på programmet.

Derudover vil ’Ildsjælsprisen’ også vil blive et løbende punkt året igennem i 2017.

Tiltag som ’Foreningsudvilkingsforløb’ og ’Lederudviklingsakademi’ er også tiltag der vil blive søsat i 2017 i tæt samarbejde med DIF, DGI og Halsnæs Kommune, men med Halsnæs Idrætsråd som tovholder.

Valget til idrætsrådets bestyrelse gik hurtigt og smertefrit – Marianne Beck Jensen, Henrik Tolstrup og Michael Jørgensen blev alle genvalgt, ligesom suppleanterne Else-Marie Andersen og Heidi Ahmt også fik

fuld opbakning fra forsamlingen.


Publiceret: 30. Marts 2017 14:08

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere