Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Genbrugsskabe til lilleskole


HALSNÆS LILLESKOLE Virksomheden Telia har købt nyt skabeinventar. Det brugte har genbrugsvirksomheden 3R Kontor. overtaget.

Virksomheden lever af at købe, istandsætte og videresælge brugte kontormøbler, og de møbler, der ikke egner sig til istandsættelse og videresalg, foræres væk.

Det kommer Halsnæs Lilleskole til at nyde godt af: 50 brugte Telia-skabe får nemlig en ny fremtid i Torup.

Halsnæs Lilleskolestår midt i en udvidelse med fire nye klasselokaler, så donationen en ën kærkommen økonomisk hjælp.

“Vi står overfor en udvidelse, og for en lille friskole med en lille økonomi er der ikke mange penge til inventar. At få foræret 50 skabe på denne måde er lidt af en appelsin i turbanen. Vi har i forvejen meget fokus på at genbruge og dele ting med andre, så da lejligheden bød sig, var det helt naturligt at slå til,” siger Jakob Olsen, der er viceskoleleder på Halsnæs Lilleskole.

3R Kontor kan faktisk spare penge på at videregive møblerne til trængende institutioner. Hvis møblerne skulle smides ud, ville det koste tusindvis af kroner i affaldshåndtering, men på grund af donationen kan virksomheden løse opgaven billigere end konkurrenterne.

“Vores hensyn til miljø og social ansvarlighed sker ikke på trods af vores forretningsmæssige sans, men er direkte positivt for vores økonomiske bundlinje. Og tendensen er klar. De virksomheder, der ikke formår at kombinere forretningen med miljøansvar og social ansvarlighed, bliver morgendagens tabere,” forudser Steffen Høgh.

kil@lokalavisen.dk


Publiceret: 18. April 2017 10:16

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere