Frederikssund vandt tirsdagens semifinale. Torsdag aften findes finalemodstanderen når ærkerivalerne Hundested og Frederiksværk mødes. Foto Thomas Quvang
Frederikssund vandt tirsdagens semifinale. Torsdag aften findes finalemodstanderen når ærkerivalerne Hundested og Frederiksværk mødes. Foto Thomas Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fr.sund tog første stik

Torsdag aften mødes arvefjenderne Hundested og Frederiksværk om finalepladsFODBOLD Frederikssund levede op til favoritværdigheden, da sjællandsserie mandskabet fra Kalvøen tirsdag aften besejrede Skævinge i den første semifinale ved Mitsubishi Cup.

Det undertippede Skævinge-hold, der spiller tre rækker lavere, i Serie 3, gav sig dog ikke uden kamp, de fightede forbilledligt gennem samtlige 90 minutter. Frederikssund sejr var dog indiskutabel, kampen endte 2-0 og begge mål blev scoret før pausen.

Dermed er Frederikssund klar til søndagens finale, mens Skævinge skal spille om stævnets 3. -4. plads.


’New Firm’

Torsdag aften kl. 18.30 spilles stævnets anden semifinale, og mon ikke der er lidt flere tilskuere på lægterne end de 25-30 tilskuere som overværede tirsdagens kamp.

I hvert fald er der lagt op til (endnu) et møde mellem ærkerivalerne fra Hundested og Frederiksværk - Halsnæsområdets ’New Firm’.

Det er, som altid, et opgør der får de store følelser i kog både på og udenfor banen. Sidst de to hold krydsede klinger var i foråret, en højdramatisk kamp med bl.a. to røde kort, kanonslag blandt tilskuerne og sidst men ikke mindst, en fortjent 2-0 sejr til Frederiksværk som senere på foråret kunne fejre oprykning til Serie 1, mens Hundested ej fik opfyldt målsætningen om oprykning.

Torsdag aften er der ikke point på spil, men ære og håneret har alle dage været en kæmpe motivationsfaktor, så her må være statsgaranti for, at de to arvefjender går på banen med et og samme mål - at sikre søndagens finaleplads.


Publiceret: 10. August 2017 09:39

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt