Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Forlig med mangler


Hans Hansen, KV17-kandidat for Alternativet

SKOLEFORLIG Venstres udvalgsformand for Skole, Familie og Børn , Michael Thomsen, har svært ved at styre sin højstemte begejstring for det nye 18-3 skoleforlig. Han finder det ubegribeligt, at ikke alle 21 byrådsmedlemmer står bag. For, som han udtrykker det i sit naivt, ledende spørgsmål: ”Hvem kan være imod alle de gode tiltag, der er i forliget?”

Han ved udmærket, at de tre små partier, som ikke stemte for forliget, langt overvejende var positive for forligets indhold, men pegede på nogle markante mangler.

I sin Venstre-eufori glemmer Michael Thomsen helt, hvor forsømt og misrøgtet folkeskolen og dens arbejdsvilkår over en årrække har været i Halsnæs. Der er rigtig meget at rette op på, før der er grund til jubelscener.

Det er politisk plat, når Michael Thomsen møder vægtige og velargumenterede synspunkter med simpelt billedsprog om, at vi ikke har guld, der flyder i gaderne!

Hans tale om de skeptiskes ”urealistiske økonomiske sans” tåler næppe nogen særlig granskning , hvis forliget skal sikre et markant perspektiv. Jeg undrer mig fortsat over, at Socialdemokratiets byrådsgruppe ikke overkom denne granskning sammen med SF,

Enhedslisten og Alternativet. Så havde vi sikkert fået en mere holdbar 11-10 model end den aktuelle 3-18.

Socialdemokraternes Steffen Jensen erklærer sig glad og fremhæver , at forliget bliver rost af Danmarks Lærerforening. Han kan næppe være uvidende om , at ganske mange lærere havde forventet en mere helhjertet satsning, når den nu endelig hørte til det muliges kunst. Forhåbentlig får Socialdemokraterne finstillet det politiske kompas i tiden frem mod KV17.


Publiceret: 16. Juni 2017 14:41

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere