Traditionelt er der et godt salg af de velgørende lodder i Halsnæs Kommune.
Traditionelt er der et godt salg af de velgørende lodder i Halsnæs Kommune.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foreninger tjener penge på lotteri


BØRNEHJÆLPSDAG Tilmelding til Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2018 er startet og i Halsnæs er der tradition for et godt salg af de velgørende skrabelodder.

Børnehjælpsdagen opfordrer lokale sælgere til at melde sig og tjene gode penge til fælleskassen. En opgørelse fra sidste års salg af Lillebrorlodder viser, at Asserbo Golf Club, Det Danske Spejderkorps Knud Rasmussens Gruppe og Hundested Sportsrideklub samlet set havde en indtjening på 21.658 kroner, som de kunne bruge til egne formål.

Et Lillebrorlod sælges for 20 kroner, heraf går 8,50 kroner til foreningen, klubben eller klassen, der typisk øremærker pengene til udstyr eller aktiviteter. Overskuddet fra salget går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Børnehjælpsdagen gør samtidig opmærksom på, at lokale foreninger, idrætsklubber eller skoleklasser nu kan tilmelde sig og få del i det traditionelle gode salg i Halsnæs.

Tilmeldingen sker via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/lotterier og er åben nu og i hele salgsperioden - 15. marts - 28. maj 2018.


Publiceret: 07. Februar 2018 14:34

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt