Sportskommentator Daniel Svensson kommer til Frederiksværk 7/2.
Sportskommentator Daniel Svensson kommer til Frederiksværk 7/2.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FOREDRAG: Daniel Svensson om livet og dødenFOREDRAG Kræftens Bekæmpelses lokalforening holder generalforsamling og årsfest med foredrag på onsdag den 7. februar fra kl. 16.30.

Arrangementet holdes i Logen, Sandskårsvej 4 i Frederiksværk.

Tidligere håndboldspiller, TV2 sportskommentator og Vild med dans-deltager Daniel Svensson er festens foredragsholder og hans foredrag hedder ”Der er kun dage”, som også er titlen på hans bog.

Daniel Svensson har været ramt af lymfekræft to gange. Det betyder, at han, på trods af at han har været kræftfri i godt et år, skal gå til kontrol på sygehuset hvert kvartal.

Daniel Svensson vil fortælle om sine kræftforløb og sit forsøg på at holde et positivt mindset igennem en livskrise og om hvilke tanker han har gjort sig under forløbene. Hvordan han via forskellige sammentræf af situationer finder motivation og drivkraft. Men også om sin kamp tilbage til håndboldbanen og tilværelsen som professionel.


Livet og døden

Han vil ligeledes komme ind på de tanker, han har gjort sig under sin sygdom, og som har bragt ham tættere på både livet og døden.

Efter pausen i foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål til Daniel Svensson, ligesom hans bog kan købes og signeres.


Publiceret: 04. Februar 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt