Jonathan Nexman og Mads Hansen er blandt de udtagne til rugbylandsholdets bruttotrup.
Jonathan Nexman og Mads Hansen er blandt de udtagne til rugbylandsholdets bruttotrup.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Firkløver i rød-hvid bruttotrup

Spændende efterår venter forudeRUGBY Hundested Rugby Klub har gennem de seneste år ligget i toppen af af dansk rugby, og det har selvfølgelig skabt interesse for spillerne, for det danske landshold.

Således er fire af Hundesteds ’Sælhunde’ netop udtaget til landsholdets bruttotrup til efterårets kampe. Det er hooker Rasmus Dufke, stolpe Christian Hansen, fullback Jonathan Nexman og wing Mads Hansen.

Disse fire spillere har et spændende efterårsprogram foran sig mht. landsholdet. Først en weekends fællestræning, og dernæst landskampe mod hhv. Sverige, Luxemborg og Norge.


Pokalfinale

På den hjemlige front har Sælhundene indledt træningen på Trekanten i Hundested, og fra den 25. juli går træningen mere målrettet ind med fokus på årets landspokalfinale.

En finale der spilles i den 19. august i Hundested, og som bliver en gentagelse af sidste års pokalfinale mellem Hundested og Speed.

Inden da deltager klubben den 12. -13. august i Nordisk Open seven-a-side i Taarnby, hvor omkring 50 hold stiller til start. Udover deltagelse i hovedturneringen, stiller Hundested med et damehold og et oldboyshold.


Publiceret: 14. Juli 2017 09:52

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!