Deltagerne ved Halsnæs Karate-Do’s seminar lige inden påske
Deltagerne ved Halsnæs Karate-Do’s seminar lige inden påske
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fire timer med slag og spark

Perfekt forberedelse til de kommende Europamesterskaber i TjekkietKARATESEMINAR Halsnæs Karate-Do havde for ganske nylig fornøjelsen af at afholde kumiteseminar.

55 kæmpere fra 10 forskellige klubber fra Sjælland og Jylland deltog i Halsnæs kampsport Center.

Til arrangementets 2x2 timers træning stod Oliver Sarè og Michael Krøl for instruktørrollerne. De to meget kompetente herrer har tilsammen vundet over 40 DM-titler, EM SKIF (Shotokan karate international federation) og været talent trænere i Dansk Karate Forbund.

Dagens program var kumite, som er kamp, og der blev trænet forskellige sparketeknikker, slagkombinationer, kontraangreb og angrebstekniker med indlagte kampe og fysisk træning.

Flere af deltagerne står overfor et EM i Tjekkiet sidst i maj så det var god træning og sparring i træningsforberedelserne mod europamesterskaberne.

Det blev en fantastisk dag med masser af god træning og socialt samvær i Halsnæs Kampsport Centers fantastiske rammer, og Halsnæs Karate-Do havde til dagen arrangeret lækker frokost, frugt og drikkevarer, så kæmperne kunne holde tempoet i de fire timers træning, som dagen bød på.

Halsnæs Karate Do kan være stolte af dette arrangement, som efterfølgende er blevet rost af mange af de deltagende kæmpere, der tillige påpegede de fantastiske rammer, som Halsnæs Karate-Do tilbyder sine medlemmer.


Fire hårdte timer med slag og spark.
Fire hårdte timer med slag og spark.

Publiceret: 20. April 2017 11:32

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt