Timewinder på Grønnessegaard Gods sætter denne gang fokus på bl.a. amerikansk historie, mekanik og kultur.  Arkivfoto
Timewinder på Grønnessegaard Gods sætter denne gang fokus på bl.a. amerikansk historie, mekanik og kultur. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FESTIVAL: Timewinder med USA-tema


NOSTALGI På dette års Timewinder-festival  står den på amerikansk tema med fokus på ungdomskultur, popularisering af afroamerikansk musik, 1. og 2. verdenskrigs scenerier, Marshallhjælp, pulserende dampmaskiner og blankpudsede automobiler fra før 1976.

Arrangørerne arbejder på at  skabe oplevelsen af den amerikanske drøm, når Time Winder åbner portene op for nostalgi til lands, til vands og i luften pinsen 2018 på godset Grønnessegaard ved Hundested.Det vil være muligt at shoppe det rigtige outfit, få sat håret og lagt makeuppen i festivalens 'Vintage street' mens man nyder en milkshake i dineren eller danser til tidens toner fra de mange bands, der kommer og underholder.

LÆS OGSÅ: PINSE FOR FULD DAMP

Flere frivillige

Timewinder-folkene er samtidig på jagt efter flere frivillige  til at give et nap med før, under og efter festivalen, og derfor holdes to infomøder på Grønnessegaard:

"Som TimeWinder-frivillig bliver du en del af et stærkt fællesskab hvor alle brænder for at skabe det bedst mulige event og nye venskaber knyttes. Du får fuld adgang til årets event, adgang til det specielle frivillig-område, måltider på vagterne og muligheden for at komme bag scenen på Danmarks største veteran- og nostalgitræf og se hvordan mekanikken fungerer - helt tæt på, fortæller komitéfomand Dorthe Lindkilde, Timewinder.

 

Infomøderne foregår i Grønnessegaard Cafeen lørdag 14. april kl. 15-17, og lørdag 28. april kl 15-17, Amtsvejen 280, Hundested.

 


Publiceret: 11. April 2018 10:50

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt