Dollargrin, amerikansk musik og livsstil vil præge dette års Timewinder nostalgifestival i pinsedagene. Arkivfoto
Dollargrin, amerikansk musik og livsstil vil præge dette års Timewinder nostalgifestival i pinsedagene. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Festival med amerikansk tema


NOSTALGI På dette års Timewinder-festival står den på amerikansk tema med fokus på ungdomskultur, popularisering af afroamerikansk musik, 1. og 2. verdenskrigs scenerier, Marshallhjælp, pulserende dampmaskiner og blankpudsede automobiler fra før 1976.

Arrangørerne arbejder på at skabe oplevelsen af den amerikanske drøm, når Time Winder åbner portene op for nostalgi til lands, til vands og i luften pinsen 2018 på godset Grønnessegaard ved Hundested.Det vil være muligt at shoppe det rigtige outfit, få sat håret og lagt makeuppen i festivalens ’Vintage street’ mens man nyder en milkshake i dineren eller danser til tidens toner fra de mange bands, der kommer og underholder.

Timewinder-folkene er samtidig på jagt efter flere frivillige til at give et nap med før, under og efter festivalen, og derfor er der arrangeret infomøder på Grønnessegaard: Det første blev holdt i lørdag 14. april kl. 15-17, og det næste finder stedlørdag 28. april kl 15-17, i Grønnessegaard Cafeen, Amtsvejen 280, Hundested.


Publiceret: 15. April 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt