Mikkel G. Lemgaard og Nikolaj Degn i en koncentreret herredouble ved weekendens DM i Frederiksværk hallen. Foto Jan Stephan
Mikkel G. Lemgaard og Nikolaj Degn i en koncentreret herredouble ved weekendens DM i Frederiksværk hallen. Foto Jan Stephan
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fem kampe på en weekend

Frederiksværks Badminton Klubs U/13 hold sluttede på 19. pladsen ved DMBADMINTON Hvis spillerne på Frederiksværk Badminton Klubs U/13 vågnede op med trætte ben mandag morgen, så var ikke så meget at sige til det.

For weekenden bød på hele fem holdkampe til de unge fjerboldspillere fra stålbyen i forbindelse med afviklingen af de danske mesterskaber for netop U/13 hold.

Et DM-arrangement som den lokale klub var med til at afvikle i samarbejde med bl.a. Slangerup Badmintonklub, DGI og Badminton Danmark.

Frederiksværks mandskab spillede tre indledende gruppekamp om lørdagen i Frederiksværk hallen. Her blev det til nederlag til Gørlev 1-5 og til Grenå 2-4 inden, at Kolding blev besejret 4-3 efter et superspændende ’golden set’ hvor Hannah Toft og Lina Gottlieb Jepsen besejrede modstanderne med 24-22.


Placeringskampe

Trods sejren over Kolding endte Frederiksværks hold på 4. pladsen i puljen og skulle herefter dyste om placeringerne fra 19. -24. i søndagens kampe, ligeledes i Frederiksværk hallen.

Her gjorde det lokale mandskab til gengæld rent bord.

Hannah Toft, Lina Gottlieb Jepsen, Mikkel G. Lemgaard, Nikolaj Degn, Lukas Tambour og Malthe H. Hansen besejrede først Højbjerg med 4-2 og dernæst gik det ud over Vodskov der blev besejret med 5-1.

Søndagens resultater gjorde at Frederiksværks hold endte på 19. pladsen.


Publiceret: 17. April 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt