Musik på Mødestedet er et fast indslag på aftenen - her fra 2016. Arkivfoto: Jan Stephan
Musik på Mødestedet er et fast indslag på aftenen - her fra 2016. Arkivfoto: Jan Stephan
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Erhvervsliv: Det får vi ud af aftenen Hundested By Night

De erhvervsdrivende er begejstrede for Hundested By NightBYFEST Hvad får Hundesteds erhvervsdrivende ud af Hundested By Night?

Vi har spurgt en række butiks- og restaurationsejere i Nørregade i Hundested, hvad de får ud af aftenen.

“Det er den største dag på året, hvad angår vores omsætning, så den er en rigtig god dag for forretningen.”

“Jeg har livemusik foran caféen, fordi det jo er en byfest, som jeg gerne vil bidrage til,” fortæller Pia Frandsen fra Café Mødestedet, hvor Jensens Jazz Serenaders spiller op til hygge kl. 19.


Omsætter for 80.000

“Hvad jeg får ud af det? Masser af damer i butikken... nej, spøg til side: Vi omsætter for godt 80.000 kroner den aften, men det har også noget med at gøre, at vi dumper priserne lidt til fordel for aftenen for at få nogle folk i gaden.”

“Det skal være interessant at komme herned, og det giver os mulighed for at få ryttet op i nogle varelagre,” siger Henrik Ditlev fra Ditlev Cykler.

Cafébutikken Cup & Cake er også en fast deltager på aftenen.

“Hvis man tænker økonomi, varierer udbyttet noget alt efter vejret, så vi håber jo på godt vejr. Ellers er Hundested By Night en festlig aften med glade mennesker i byen, og hvis vejret et fantastisk, så hygger alle sig, og der er en god stemning,” fortæller indehaver af butikken Susanne Wachner.

Mark Rydahl, indehaver af den nyåbnede tøjbutik Knokleriet, skal opleve sin første By Night-event. Han siger om sine forventninger:

“Jeg håber, der bliver gang i gaden, og at der kommer mange forbi butikken. Forhåbentlig vil nogle af dem, der endnu ikke har set stedet før, benytte aftenen til at komme og hilse på. Jeg byder ind med livemusik og dj samt mit speciale; sømslåning.”


Publiceret: 12. Juli 2017 11:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!