Den nye Aldi-bygning vil få store glaspartier og et samlet salgsareal på 901 kvm. Grafik: Arkitektfirmaet John Veje A/S.

Den nye Aldi-bygning vil få store glaspartier og et samlet salgsareal på 901 kvm. Grafik: Arkitektfirmaet John Veje A/S.

Aldi lukket:

Genåbner med ny butik i december 2018

Aldi i Hundested er lukket i syv måneder, og i melletiden opføres en ny butik

BUTIKSNYT ALDI Danmark lukkede 1. maj sin butik på havnen i Hundested for at påbegynde byggeriet af en ny Aldi-butik på den eksisterende placering. Nedrivning af butikken påbegyndes omkring uge 19, fortæller Aldis ejendoms- og udviklingschef Peter Bremer.

“Efter lidt over 14 år var butikken blevet for lille med små 524 kvm. salgsareal, og derfor skal der nu gøres plads til en ny stor Aldi-butik. Det betyder, at butikken desværre har en lukkeperiode på godt syv måneder, men jeg har en forventning til, at butikken genåbner i starten af december måned 2018,” siger Peter Bremer og fortsætter:

“Vi har købt ejendommen og har alle aftaler på plads med havnen, og vi har under hele forløbet haft en saglig dialog med havnefoged Søren Brink, som skal have en stor del af æren for, at vi nu kan komme rigtig på plads på Hundested Havn.”

Butikken bliver opført på den nuværende placering i havnen - dog med et udvidet grundstykke.

Den er opdateret efter Aldis nyeste indretningskoncept med moderne butiksinventar, nye køle- & frysereoler og behagelig LED-belysning.

I lukningsperioden er personalet udlånt til andre butikker i oplandet.

jent@lokalavisen.dk

Publiceret 14 May 2018 14:30