Filmmand i Dyssekilde:

En god familieinvestering

Med tyve års erfaring fra branchen er det en garvet filmmand, der har valgt at slå sig ned i Halsnæs både professionelt og privat

Af
Jens Patrick Thiede

FIRMAPORTRÆT ”TV- og filmbranchen har været mit domæne igennem 20 år...”
Kreativ producer Mikkel Harder Palmbo er stifter af filmproduktionsselskabet Gregersfilm.
Han er en af lejerne i Mediehuset Dyssekilde, hvor en flok mediefolk holder til.
Mikkel startede med at arbejde i huset i efteråret, efter han var flyttet til Halsnæs med både sin virksomhed samt privat. Han er stifter af firmaet, som han har drevet i tolv år.
Gregersfilm tilbyder ideudvikling og produktion af kommunikationsfilm til virksomheder og organisationer.
Produktet er primært visuel historiefortælling som reklamefilm, virksomhedspræsentationer, visions- og viralfilm.
Han har arbejdet i den professionelle film- og tv-branche, siden har var 17 år, og er uddannet film/tv-assistent samt har været i mesterlære i film- og tv-selskaber.

To kundesegmenter

Det er dermed en garvet tv- og filmherre, der er landet i kommunen.
”Jeg har to kundesegmenter. Det ene er virksomheder, der har et budskab eller produkt, de gerne vil lave en historie på. Det andet er reklamebureauer og forbund, som jeg laver content og kampagner for.”
”Jeg har for eksempel netop afsluttet en kampagne til udskolingen i folkeskolen om reformationen og en visionsfilm til Politiforbundet,” fortæller Mikkel en formiddag i Mediehuset, hvor et par andre af husets lejere er i gang med dagens opgaver.
”Jeg sætter mig typisk ned med kunden og kigger på vision og idé for produktet til en fortælling i levende billeder. Men ud over konceptet producerer jeg også det content, vi kommer frem til. Det sætter jeg et hold til. Noget filmer jeg selv, men til de fleste opgaver hyrer jeg relevant personale i form af en fotograf, en klipper osv. ”
”Min personlige forretningsmodel er, at jeg skal kunne dække flest mulige kunder under de store bureauer og forbund i spændet 50.000-500.000 kroner per opgave, og så skal jeg ud fra de budgetter kunne producere og få nogle penge ud af det.”
TV- og filmmarkedet kan være ukendt for mange, men Mikkel forklarer sit jobområde således:
”Branchen er relativt lille herhjemme. Det er kun x antal hundrede mennesker, som kan bruge et professionelt kamera, så billederne får en standard, der er høj nok. Det samme gælder den software, man klipper og billedbehandler med. De mennesker, der arbejder i branchen, går igen på mange projekter.”

Interessant sted at bo

Det private valg om at flytte ud af storbyen til mere landlige rammer blev taget i foråret, idet familien 1. april rykkede ind i Økosamfundet Dyssekilde.
”Vi er enormt glade for området, som lever fuldt op til vores forventninger. Det er en god familieinvestering at trække os ud af byen og skabe et trygt miljø med gode rammer.”
”Jeg skal kun til København et par gange om ugen grundet arbejde, så det er ligegyldigt, om jeg bor på Vesterbro eller i Halsnæs, og vi har ikke kunnet finde noget mere interessant sted at bo end her.”
“Vi har brugt nogle år på at afsøge områderne omkring København, men Halsnæs har både hav, fjord og skov. Det kender jeg fra min barndom, og det giver noget frihed til tankerne.”

Publiceret 21 December 2017 13:45

SENESTE TV