Ti år med Den Gamle Gård

Bettina Kainulainen fejrer ti års jubilæum med reception

Af
Jens Patrick Thiede

JUBILÆUM Klinik Den Gamle Gård kan disse dage fejre tiårs jubilæum i Kirkegade i Frederiksværk.
Huset ejes af Bettina Kainulainen, der selv både bor og har klinik i bygningen, mens andre behandlere lejer sig ind.
“Gårdens beliggenhed er jo rigtig god her centralt i byen. Jeg var gymnastiklærer i aktivitetshuset, mens jeg studerede, så deltagerne smed tit sokkerne og spurgte mig til råds.”
“Sådan fik jeg hurtigt mange kunder, og jeg måtte lukke for tilgangen af nye for fire år siden, men mine kolleger har stadig plads,” fortæller Bettina i privaten, der også ligger i bygningen.

Et mindre socialkontor

I alt er tre lægeeksaminerede fodplejere aktive i klinikken, der også rummer firmaet AudioNova Hørecenter samt som seneste skud på stammen en akupunktør. Klinikkens personale byder blandt andet også på skønhedsbehandlinger og permanent makeup.
“Kunderne udtrykker stor glæde ved at komme her, og alle kender og snakker med Lene i receptionen. Vi yder en bred service og giver os god tid, mens kunderne kan nyde kaffe og te,” forklarer Bettina og betegner behandler-klientrelationen som tæt.
“Man får et personligt forhold til hinanden, og samtalen er meget vigtig for især de ældre. Vi er - positivt ment - et mindre socialkontor nogle gange og hjælper også kunderne med for eksempel ansøgning af helbredstillæg, som flere får fra kommunen,” siger hun.
Segmentet er typisk ældre, men også personer med diabetes. Dertil kommer en del arbejdsmænd med fodproblemer, mens fodboldspillere og cykelryttere også er hyppige gæster i klinikken.

Godt netværk

Hvordan ser jubilaren på Frederiksværk som erhvervsby?
“Vi erhvervsdrivende er gode til at hjælpe hinanden, og det er blevet bedre de seneste år. Jeg har gerne brochurer fra andre butikker liggende og hænger også plakater om events i området op.”
“Og så vil jeg gerne takke kunderne, for det er deres fortjeneste, at det er blevet en god forretning,” siger Bettina.
I anledning af jubilæet holder Den Gamle Gård reception lørdag 16. december kl. 11-13. På dagen bydes på mad og drikke til kunder og venner af huset.

Publiceret 06 December 2017 14:15

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV