Ny butiksejer:

Glæder os så meget, man ikke fatter det

Din Tøjmand har fået ny ejer, der ser frem til at flytte til Halsnæs

Af
Jens Patrick Thiede

EJERSKIFTE “Jeg ser frem til at få nye naboer og nyde naturen. Vi vil møde nye mennesker i byen og få kendskab til lokallivet. Nu flytter vi på landet for at få noget luft, og vi glæder os så meget, at man ikke fatter det...”
Torben Hansen ser mildt sagt frem til at flytte fra København til Frederiksværk med familien i den nære fremtid.
Baggrunden er, at han er den ene af tre købere, som netop har overtaget Din Tøjmand i Nørregade i kanalbyen.
Torben Hansen skal stå for den daglige drift af butikken, og det skal han med en solid ballast fra tøjbranchen, som han har været i “hele livet.”
“Butikken er et spændende projekt, og vi ser frem til at forny konceptet,” fortæller han på butikkens kontor, uden at han vil gå i detaljer med fornyelsen. Den indbefatter dog den løbende renovering af butikken, der stadig finder sted.

Butiksbehov dækket

“For ejere af detailbutikker i en provinsby er det vigtigt at holde sammen, så vi skal udgøre et stærkt netværk. Frederiksværk er en fantastisk by med charme, og gågaden er hyggelig. Der er alle de butikker, man har brug for i hverdagen.”
“Her skal vi som tøjbutik bidrage med at opfylde folks daglige behov for beklædning ved, at indbyggerne skal kunne finde det tøj, de har brug for. En nærbutik som vores kan noget med faglighed om produkterne og en udvidet service med rådgivning,” forklarer han.
Det private ved flytningen fylder dog også en stor del for Torben Hansen, der med årene er blevet træt af at bo i København, som han blandt andet kalder “utryg og crowdet.”
“Vi vil bruge Frederiksværk og omegnen aktivt; her er biograf, banker og en Matas, så vi behøver ikke køre udenbys, selvom vi nok vil tage et smut til hovedstaden indimellem...”
LÆS OGSÅ: Black Friday i Frederiksværk

null

Publiceret 24 November 2017 12:00

SENESTE TV