Lisbet Møller, Enhedslisten.
Lisbet Møller, Enhedslisten.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Enhedslisten: “Et reelt dilemma”

Det er muligt, der skal bygges ny skole, men først må alle kommunens bygninger undersøges, mener Enhedslisten


ENGHAVESKOLEN Lisbet Møller (Enhedslisten) mener det er for tidligt at 'råbe ny skole' som løsning på problemet med skimmel og slid på Enghaveskolen:

“Ja, vi har pådraget os et problem. En rigtig møgsag. Og jeg mener, vi står i et reelt dilemma.”

“For et første er det klart, at børn og medarbejdere ikke skal udsættes for skimmelsvamp eller andet skadeligt. Det tror jeg alle er enige om,” siger Lisbet Møller og fortsætter:

“Der er brugt mange penge på at undersøge og renovere i forbindelse med at kommunen solgte Vinderød skole for en slik og til stor skade for det offentlige skolevæsen. Og det er utroligt, at det ikke blev opdaget i den forbindelse.”

“Nu står vi med tre private skoler i Halsnæs og en folkeskole, der er i knæ.”

“Det er muligt, at det ender med, at vi må bygge en ny skole. Men inden da er det vigtigt, at samtlige kommunens bygninger undersøges ordentligt.”

“Hvad gemmer der sig rundt omkring? Hvordan er det med de andre skoler, med daginstitutionerne, med plejehjemmene og de andre bygninger?”

“Vi aner ikke, hvordan det står til. En gennemgang af kommunens bygninger skulle være klar med udgangen af 2018, og det kan vi ikke vente på. Vi må købe hjælp til en hurtig gennemgang af samtlige bygninger og derefter træffe de nødvendige prioriteringer og beslutninger .”

“Det nytter ikke, at Venstre i valgkampens klare skær styrter ud og råber ny skole, hvis det så viser sig, at der er andre steder det står lige så galt til. Så skal der tænkes helt anderledes.”

“Og endelig mener vi i Enhedslisten, at eventuel nyt skolebyggeri skal ses i sammenhæng med en større plan, hvor vi tilgodeser lokale, mindre skoler,” slutter Lisbet Møller.

kil@lokalavisen.dk


Publiceret: 21. Juni 2017 11:13
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt