Året sluttes af med et dyk under overfladen og herefter står menuen på chili con carne og kolde øl.
Året sluttes af med et dyk under overfladen og herefter står menuen på chili con carne og kolde øl.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

En tur i bølgen blå

Traditionen tro fejres nytåret under overfladen efterfulgt af varm chiligryde og koldt øl


NYTÅRSDYK “Det er et arrangement som alle kan deltage i, der bliver budt på chili con carne og kolde øl når de gæve dykkere kommer op ad vandet”.

Sådan fortæller Timo Jattu som står for det traditionsrige nytårsdyk den 31. december med start kl. 9.00.

Alle som har lyst til en tur i bølgen blå mødes på det hemmelige sted, som dette år er Lynæs Havn. Lynæs er kendt for meget strøm og lavt vand, men på sydsiden er der en skråning som går fra ½ meter og helt ned til 6-8 meter, når man kommer lidt længere ud.

Alternativt dykkersted er parkeringspladsen ved Skansen, et sted der altid er et dyk værd. Er vind og vejr stadig en modspiller på dagen, så dykkes der fra det lille færgeleje i Sølager.

Som altid bliver gryden med chili con carne tilsat lidt ekstra styrke, så der skal være garanti for at få varmen. Dertil byder formiddagen selvfølgelig på de traditionelle ritualer for en god fangst i 2018.

“Selve dykningen er som altid på eget ansvar, og skulle du komme som vinterbader, flaskedykker, lystfisker eller blot for at kikke på med, så er du mere end velkommen, man kan evt. gå en tur langs stranden men dykkerne er i vandet”, slutter Timo Jattu.


Publiceret: 27. December 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu