Det engelske krydstogtskib Braemar vender tilbage i maj 2018. Arkivfoto
Det engelske krydstogtskib Braemar vender tilbage i maj 2018. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ekstra krydstogt til Hundested i 2018


CRUISE Der kommer fire store krydstogtskibe til Hundested næste år, oplyser Visit Nordsjælland, der har været med til at lande aftalerne med internationale cruiserederier.
Dermed har den internationale interesse for Hundested som krydstogthavn fået et ekstra boost siden 2016, da der var tre anløb i havnebyen.
 
Tre af de fire krydstogter har allerede været meldt ud med anløbsdatoer, men det fjerde anløb sker i forbindelse med et såkaldt 'mystery cruise', hvor passagererne ikke på forhånd kender destinationerne. Tidspunktet for anløbet er derfor ikke offentliggjort.
 
LÆS OGSÅ: KRYDSTOGT-ANLØB PLANLAGT I 2019 

 
De allerede offentliggjorte cruiseanløb i 2018 er 11. maj med skibet Braemar (Fred. Olsen Cruise Lines), 13. juni med skibet Artania (Phönix Reisen) og den 8. oktober med Saga Pearl II (Saga Cruises), mens tidspunktet for det fjerde og 'mystiske' krydstogt altså fortsat er hemmeligt.
 
Tilsyneladende har Fred. Olsen Cruise Lines Hundested i kikkerten i forbindelse med konceptet Choose Your Cruise, hvor den lokale havneby, "the charming Viking town", er en af valgmulighederne under et Østersø-krydstogt i begyndelsen af juni 2018. /an
 

 

Publiceret: 20. December 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt