DR’s big band har allieret sig med Michael Carøe, Miriam Mandipira og Bobo Moreno til julekoncerten onsdag aften i Gjethuset
DR’s big band har allieret sig med Michael Carøe, Miriam Mandipira og Bobo Moreno til julekoncerten onsdag aften i Gjethuset
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DR’s Big Band swinger julen i møde

Landets førende ensemble har allieret sig med Michael Carøe, Miriam Mandipira og Bobo Moreno
KONCERT (entre)

Onsdag 13/12 kl. 20

GJETHUSET

DR Big Bandets swingende julekoncerter kommer igen i år, traditionen tro, til Gjethuset og bringer julestemningen til Halsnæs.

Det jazzede jule-repertoire rummer en lang række klassikere, der til sammen kan smeltede selv det allermest frosne julehjerte: Let it snow, Sleigh Ride, Baby it’s cold outside … og mange flere.


Tre solister

I år har DR Big Bandet slået sig sammen med tre meget forskellige - og hver især fantastiske solister, Michael Carøe, Miriam Mandipira og Bobo Moreno.

Selvsikre Michael Carøe er værten, der med vanligt overskud og glimt i øjet guider publikum gennem koncerten – og han giver sikkert også en sang, hvis publikum presser ham. Bobo Moreno er ligeledes et særdeles kendt ansigt på den danske musikscene, siden han i 1993 fik sit store gennembrud med duoen Peaches & Bobo.

Og så er der Miriam Mandipira, der vælter hver en sal hun kommer i nærheden af. Hun har en stor musikalsk integritet, og når hun går på scenen, så er julestemningen så godt som hjemme.


International status

DR Big Bandet har historisk haft international status som få danske ensembler, og den status vil bandet indtage igen – ambitionen er at blive det førende bigband i Europa og hele jazz-Danmarks flagskib.

Bandet har et overlegent musikalsk udtryk, hvad enten bandet er vært for jazzens helt store, internationale navne eller udvikler radikalt nyskabende projekter. DRBB spiller for et begejstret publikum over hele landet, ligesom en del koncerter udsendes på P8 Jazz.


Publiceret: 13. December 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu