Dyb koncentration hos Cirkeline fra værtsklubben Taifu.
Dyb koncentration hos Cirkeline fra værtsklubben Taifu.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Den helt rette karate-ånd

De yngste Taifu-kæmpere var i aktion i lørdags


KARATESTÆVNE Den lokale klub Taifu var i lørdags vært for årets tredie Shobu Ippon stævne, et udviklingsstævne for nye karatekæmpere op til 13 år.

Der var en masse glade børn samlet i Taifu’s lokaler, klubbens egne, men også fra venskabsklubberne i Charlottenlund, Hørsholm og Gilleleje.

Et enkelt kampareal, en lille café med kaffe og kage, samt små øer, hvor tilskuere og pårørende kunne se børnene kæmpe gjorde det til en hyggelig dag. Samtidig gav de trygge rammer børnene optimale vilkår. Nogle prøvede for første gang, at deltage, mens andre havde prøvet flere gange.

Der blev dystet om guld, sølv og bronzemedaljer, samt en stor pokal til vinderen, og det lykkedes værterne at sikre nogle af disse medaljer. Manon Timmermann sikrede bronze i såvel kata som kumite og Alberte Wulff-Andersen opnåede en flot sølvmedalje i kata.

Flere af deltagerne var på arealet af flere omgange, og selv om nogle blev lidt pressede undervejs, gik de alligevel ind og ydede deres bedste. Alle udviste den helt rette karate-ånd.

Mod og fokus er en meget stor del af karate. Både mod til at vise frem hvad man kan, ofte helt alene på gulvet med mange øjne fra tilskuere, familie og dommere, samt huske længere serier. Det er ikke lige nemt for alle. Holder man fokus og har mod når man træner i dojoen, hjælper det også i andre situationer i livet - fremlæggelse i skole, eksamener eller arbejde. Det giver selvværd og selvtillid og det vokser både børn og voksne af.


Publiceret: 11. Oktober 2017 10:35

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt