Assist-kongen Rasmus Borre havde næstsidste fod på alle hjemmeholdets mål. Fotos Thomas Quvang
Assist-kongen Rasmus Borre havde næstsidste fod på alle hjemmeholdets mål. Fotos Thomas Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debutanternes dag

Hundested og Snekkersten indledte fodboldforåret med et brag
FODBOLD Hundested og Snekkersten indledte lørdag eftermiddag forårets fodbold med et ægte topopgør foran små 300 tilskuere på kunstgræsbanen i Hundested.

Og de mange tilskuere fik smæk for skillingen. En underholdende match med masser af tempo og intensitet mellem rækkens to tophold, der efter 90 minutters fight delte pointene mellem sig via slutresultatet 3-3.

Et resultat begge hold efterfølgende kunne være tilfredse med.


Nye ’blå mænd’

Det blev debutanternes dag for hjemmeholdet, der stillede med fem nye spillere i startopstillingen i forhold til efterårets kampe.

Flere af de nye ’blå mænd’ havde afgørende fødder med i spillet. Således stod Rasmus Borre for et perfekt oplæg til Lars Bonde der med en cool scoring bragte HI på 1-0 efter et kvarters spil.

Snekkersten viste dog med al tydelighed, hvorfor de topper rækken. På blot ti minutter, midt i 1. halvleg, vendte de 0-1 til 3-1 via tre flotte mål. Specielt 2-1 scoringen var en ren perle - et langskud tordnet i modsatte målhjørne uden chance for målmand Christian Solhøj.

Kort inden pausen fik Hundested reduceret til 2-3 da Nikolaj Jægergaard scorede fra kanten feltet. Igen havde Rasmus Borre næstsidste fod på bolden.

Lars Bonde gav Hundested en fin start med en cool scoring til 1-0.
Lars Bonde gav Hundested en fin start med en cool scoring til 1-0.

Borre-assist

De sidste 45 minutter blev en spændende og livlig affære med chancer i begge ender, men det var Hundested der stod for halvlegens eneste scoring.

Påny var Rasmus Borre i oplæggerens rolle, da han serverede bolden til Nikolaj Jægergaard der let udlignede til 3-3.

I slutfasen havde begge hold optræk til et sejrsmål, men det blev, retfærdigt nok, til det uafgjorte resultat.

“Vi har ti minutter i 1. halvleg hvor vi sejler totalt og glemmer aftalerne, men derudover er jeg meget tilfreds med kampens udfald”, lød det kort fra træner Michael Schou umiddelbart efter sidste fløjt.


Publiceret: 03. April 2017 09:40

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere