Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Regnbuecafeen skal bevares i en ny form


Af Mette Kjerulf – Byrådsmedlem for Venstre

BØRN & UNGE Venstre vil arbejde for, at ungdomsklubben Regnbuen i Hundested forbliver åben i en ny form, når det nye Unge-Kulturcenter UKC åbner i Frederiksværk i slutningen af året.

Regnbuen udvikles til UKC-café, så vi dermed sikrer, at de unge fortsat har et godt sted at være i Hundested og hvor der også vil være kommunale medarbejdere.

Venstre forestiller sig en café, der er åben for de unge og hvor der kunne være begivenheder, arrangementer og måske også ungdomsskoleaktiviteter. Det væsentlige er, at det skal udvikles i samarbejde med de unge.

 Det kunne også være mødestedet for de unge, hvor de i samlet flok, tager til UKC Frederiksværk til ungdomsskoleaktiviteter, musikundervisning eller måske E-sportskonkurrencer.

Hundested Ungdomsklub flyttede, i begyndelsen af 2016, fra Bøgebjerggaard til Regnbuen ved Hundested Skole afd. Lerbjerg. Der fik ungdomsklubben et nyt liv og en masse nye unge begyndte at komme i klubben. Hvilke grunde det havde, er et godt spørgsmål, men Klubben Regnbuen ligger ved skolen og i boligområde og er godt besøgt. Mange unge bruger klubben og der arrangeres spiseaftener, fodbold, der hygges med musik og er der brug for at tale med en voksen, er der også personale tilstede.

Venstre mener, at Regnbuen i Hundested skal forblive åben. RegnbueCaféen skal fungere som et mødested for de unge i Hundested, så den store gruppe unge fortsat har et mødested i nærmiljøet.

 

 


Publiceret: 13. Marts 2017 12:16

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt