Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Masser af løfter - det kan vi love jer

Morten Lorenzen, Radikale Venstre i Halsnæs. P. Frederiksensvej 4, Liseleje

KV17 Sune Raunkjær, byrådsmedlem fra Venstre kritiserer bl.a Radikale Venstre i Halsnæs for at komme med løfter i den igangværende valgkamp.

Det er jo ikke unormalt, at man kommer med løfter om de ting man politisk vil arbejde for. Det er faktisk forventeligt, at man fortæller hvad man vil, så vælgerne kan forholde sig til det.

Det ville klæde Venstre kandidaterne at komme med jeres løfter til hvad I vil arbejde for i Halsnæs Kommune, udover flosklen med blot at arbejde for afbureaukratisering og effektivisering.

For de Radikale Venstre i Halsnæs handler valget om at prioritere det vigtigste materiale vi har - Børn, Unge og Uddannelse, hverken mere eller mindre.

Vi skal have bedre normeringer i vores børneinstitutioner, vi skal have bedre trivsel og mere faglighed i vores skoler. Vi skal have folkeskolen tilbage på sporet og ja, vi skal i det hele taget investerer i vores børn og unge. De er fremtiden, og forudsætningen for at så meget andet vil lykkes i kommunen. Det er et løfte som vi giver vælgerne - og det er vel nok en stemme værd.

Derudover har vi selvfølgelig et ønske om bedre pendler forhold, flere varme hænder på vores plejehjem og i plejesektoren generelt, flere sikre cykelstier samt bedre forhold for idrætten og foreningslivet i kommunen.

Alt handler i den sidste ende om økonomi og finansiering, vil Venstre selvfølgelig sige - og ja, det gør det. Men det handler i højere grad om prioritering og investering. Vi vil prioriterer anderledes end den nuværende ledelse byrådet vil og vi vil investerer i vores fremtid. Det er nok forskellen på os og jer.

Vi er villige til at investerer. For det skal der til efter års nedskæringer og nedprioriteringer på en lang række kerneområder.

Velkommen ind i kampen, Venstre


Publiceret: 09. Marts 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt