Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lille forbedring på misrøgtet område


Charlotte Jing Nielsen byråds kandidat Enhedslisten

skoler I Halsnæs kommune har de tre største partier indgået et forlig om folkeskolen. Forliget skaber tilsyneladende glæde hos både pædagoger og lærere.

Det undrer mig da forliget, i min optik, blot er en lille forbedring på et desværre misrøgtet område. Vi i Enhedslisten forsøgte sammen med Alternativet og SF at deltage i forhandlingerne. Vi krævede blandt andet, at det høje antal undervisningstimer per lærer nedsættes, at antallet af elever i hver klasse ikke overskrider 24, og at der skal være god og sund kost på kommunens skoler.

Socialdemokraterne, Venstre og Dansk folkeparti havde dog allerede indgået aftaler om forliget inden andre partier fik mulighed for at deltage i disse såkaldte forhandlinger.

Når det så er sagt, er jeg selvfølgelig glad for, at Halsnæs kommune bevæger sig i den rigtige retning inden for skoleområdet, der i mange år har været plaget af nedskæringer. Men der er lang vej endnu. Så kære pædagoger, lærere og forældre, jeg lover jer, at vi i Enhedslisten vil kæmpe for en folkeskole vi alle kan være stolte af. En folkeskole med plads til mangfoldighed, hvor lærerene har tid til eleverne og mulighed for at planlægge en god og nuanceret undervisning.

En folkeskole med sund kost og med mulighed for at kunne bevæge sig hver dag, så vores børn kan vokse op med gode og sunde vaner. Børnene er kommunens fremtid, og derfor giver det mening at give dem gode vilkår at vokse op i.


Publiceret: 15. Maj 2017 13:53

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt