Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Langsigtede idrætsmål


Jesper Kirkebye Andersen, byrådskandidat Radikale Venstre

IDRÆT Igen er kriterierne for slingre kurs på idræts området opfyldt, der bliver brugt tid på at beskylde hinanden, partierne imellem for at bremse udviklingen og det frygtes at det nej til bold.dk fremsatte sponsorat til Hundested idrætsklub i fremtiden vil gøre det svært for klubberne at få sponsorater, der har været rigeligt med tid siden 2013 til at få sådanne retningslinjer på plads, for selvfølgelig skal idræts området tilgodeses.

Men det er småting målt imod de totalt manglende planer på idræts området, langsigtede mål og strategier skulle være en naturlig del af kommunens plan for sundhed, trivsel og udvikling af området.

Den sunde familie, børn der trives og udvikles fysisk og ikke mindst psykisk.

Selvværd og fællesskabet dyrkes på kryds og tværs af sociale forskelle.

Det er så ærgerligt og trist at gode initiativer og løsninger for idrætten i Halsnæs, gang på gang enten går op i snak eller direkte bliver skudt til hjørnet, der har været super spændende og fremtidssikre løsninger på bordet, men byrådet og kommunen har siddet på hænderne og bare ladet stå til, se det er en skandale, der aldrig må gentages.

Vi har så meget brug for langsigtede mål og ambitiøse planer for sundhed og trivsel, og her ser jeg idrætten, som en af de absolut vigtigste brikker i det puslespil, hvorfor ikke lægge det ?

Det vil jeg kæmpe så meget for sker, vi skal ikke spilde penge på undersøgelser, såsom idræts strategien og lignende, pengene skal bruges på nye moderne idrætsfaciliteter, så vi ikke bare kommer på omgangshøjde med dem, der kiggede frem for 10 år siden, vi skal foran dem.

Det kræver nytænkning og fornuftigt mod.


Publiceret: 14. Juni 2017 15:17

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere