Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Kommunen vil ikke i dialog

Lars Johansen, Ebbedal 18, 3300 Frederiksværk

BYGGERI Vi er som beboere i Ebbedal glade for børneinstitutionen i området. De har bl.a. tilladelse til at anvende min grund (den gamle grusgrav) som udflugtssted, og vi er glade for at børnene får et godt forhold til stedet og naturen. Vores gode naboer Orla og Inge Hansen i nr 14B er nærmeste naboer til institutionen og børnene kommer der ofte for at se Orlas høns og kyllinger.

Derfor gør det mig endnu mere forarget over den proces, der har været i forbindelse med bygningen af institutionens nye udhus. Det opleves meget provokerende at arkitekt og andre kommunale folk har færdedes mange gange lige op ad nr 14B og mødt os jævnligt, uden at vi på nogen måde er blevet involveret i placering og udformning af det nye udhus. Det gamle udhus havde fladt tag - det nye er 1,5-1,8 m højere og med høj rejsning. Det nye skur er placeret med gavlen 6-8 m længere mod nord end det gamle og tager således hele udsynet fra nr 14B ud over de gamle fodboldbaner. Udover at skuret ikke ligefrem pynter, så har det taget en hel del herlighedsværdi ud af nr 14B.

Dette forløb understøtter desværre tankerne om, at kommunen lever sit eget liv på alt for stor afstand af borgerne. Selv om kommunen formelt har ret til at bygge som de har gjort, ville det have klædt dem at de havde henvendt sig og inddraget os, og specielt Orla og Inge, i hvordan skuret kunne placeres og udformes med mindst mulig gene for os som gerne bidrager til at institutionen får et rigere liv.


Publiceret: 10. April 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere