Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Farlig vej til kirken


Jørgen Madsen, Melby

Frygtelig, ubehagelig juleaften (eftermiddag) foran Lynæs Kirke (kirken i Hundested).

Jeg havde besluttet, at jeg ville overvære julemessen i Lynæs Kirke. Min ekskone skulle synge julen ind med nogle andre, som skulle udgøre et kor sammen med nogle fra ungdomkoret.

Jeg kom til kirken kl. ca. 15:45-16:00. Jeg kørte op ad Kirkebakken og fandt heldigvis en parkeringsplads. Jeg parkerede bilen og gik op til kirken. Jeg så godt, at lågerne ind til kirkegårdspladsen var åbne. Jeg så også en Citroën, Berlingo stå lige ved indgangen til kirken.

Det var mørkt, og jeg så desværre ikke at beslagene til at samle lågerne i midten stak op fra asfalten. Som nævnt var det mørkt, og jeg faldt over de mørke beslag i vejen - jeg tror at beslagene var sorte som asfalten.

Desværre nåede jeg ikke at tage fra, og mit hoved ramte asfalten med stor kraft. Jeg fik rejst mig og gik ind i kirken.

Det blødte fra min venstre side af hovedet, og jeg måtte holde et lommetørklæde mod under hele gudstjenesten, for blodet løb ned af kinden. Selv tre dage efter er min venstre side meget hævet og mit øje løber i vand.

Det som jeg ikke forstår? Julegudstjenesten er altid en stor dag for kirken, og der kommer altid mange til kirken denne dag. Hvorfor lokker man folk, på vej til kirken i halvmørke, til at gå over et farligt vejstykke uden advarsel (lys, selvlysende maling el. andet).

Det er kirkens største dag, hvorfor skal en ubetænksom åbning til kirken (åben dobbeltlåge) ødelægge en god dag.

Jeg håber, at dette brev vil afstedkomme en granskning af problemet omkring det 'usynlige' (især i den mørke tid) beslag i indkørslen til kirken.


Publiceret: 04. Januar 2017 11:34

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere