Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: En stor tak til personalet


Anne Marie Madsen, Vinderød Enghavevej 75, Frederiksværk

TRÆNING OG AKTIVITET Jeg vil gerne herigennem sende en stor tak til personalet ved Træning og Aktivitet, Torvegade 10, Frederiksværk. De er fantastiske.

Jeg har gennem lang tid været tilknyttet dette sted og lige fra første dag, hvor jeg trådte ind af døren, oplevede jeg noget helt specielt: Lige meget hvem jeg mødte, hilste personalet på mig, og det var bare så positivt.

Den venlighed og omsorg, de har givet mig, er ubeskrivelig. Jeg føler, at jeg er 'blevet båret' igennem mit forløb, specielt af Helene, Jesper og Anne. Jeg har oplevelsen af, at jeg er blevet set og hørt – som om det kun er mig det drejer sig om, selvom vi er ret mange borgere, der bruger dette sted.

Der er plads til det hele: Grin, gråd og latter, og der er 'højt til loftet' og en summen af træning og aktivitet til glæde for os, der bruger dette sted og en rummelighed fra personalet til den enkelte, uden lige.

Disse dejlige, rare, varme, positive mennesker fortjener en applaus fra os brugere, og det får de hermed fra en meget taknemmelig Anne Marie. En stor tak til jer alle


Publiceret: 05. Januar 2017 09:37

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt