Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Busforbindelse til Melby Skole


Af Steen Hasselriis, borgmester, Halsnæs Kommune

BUSOMLÆGNING Der har i den seneste tid været en del debat om, at der med busomlægningen vil være meget lang transporttid for børn, der skal fra Asserbo- og Liselejeområdet til Melby Skole.

Imidlertid er det sådan, at området betjenes af en særlig skolebus med ankomst til Melby Skole kl. 07.55. Man kan købe årskort ved at rette henvendelse til skolen. Årskortet koster 520 kr., og køreplanerne kan ses på kommunens hjemmeside.

I forhold til busomlægningen helt generelt kan jeg sige, at vi her i opstartsfasen følger udviklingen tæt, og lytter til alle de input vi får om, hvad der er godt, og hvad der ikke er godt. Herefter vil vi se på, hvor der kan være behov for ændringer, og hvilke muligheder vi har.

Allerede i april 2017 skal vi bestille buskørslen for 2018, og i den forbindelse ser vi naturligvis på de reaktioner, vi har fået.

Men det vigtigt at understrege, at når man omlægger buslinjer, så kan man ikke undgå, at det for nogen betyder lidt dårligere service, mens det for andre betyder en bedre service.


Publiceret: 30. Januar 2017 10:13

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt