Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Bekymring for velfærden


Walter Christophersen

Byrådsmedlem for Dansk Folkeparti

VELFÆRD Jeg har tidligere i denne avis udtrykt min alvorlige bekymring for vort danske velfærdssamfund!

Indvandrere fra ikke-vestlige lande og deres efterkommere har ifølge en ny analyse fra finansministeriet kostet de offentlige kasser 33 milliarder i året 2014.

Dansk Folkeparti har siden den 6. oktober 1995 fremhævet, at indvandringen var en kæmpe underskudsforretning for Danmark og især påpeget invandringen fra ikke vestlige lande, men skiftende socialdemokratiske og venstre-ledede regeringer har ikke villet erkende dette, endsige undersøge Dansk Folkepartis bekymringer desangående!

Udlændingeloven af 8. juni 1983, som åbnede landets grænser som en åben ladeport, var Socialdemokraterne og Venstre hovedarkitekterne bag.

Man kan så tænke sig til, hvad denne katastrofale lovgivning har kostet danskerne siden 1983?

Mit gæt er et svimlende trecifret milliardbeløb, sig 300-500 milliarder kroner! Til sammenligning er Halsnæs Kommunes budget for året 2017 på godt 2 milliarder kroner.

Som byrådspolitiker i Halsnæs Kommune er jeg dybt bekymret for Den Danske Velfærdsmodel. Vil vore ældre danske statsborgere skulle lades i stikken grundet et definitivt farvel til velfærdssamfundet? Og hvad er fremtiden for os danskere, vore børn og børnebørn?

Sammenhængskraften, hvor udsigten til en muslimsk statsminister i år 2050 ikke er så fjern endda!

Jeg har for god ordens skyld anmodet borgmesteren, og dermed administrationen, om at udfærdige et notat omkring de samlede omkostninger (bruttotal og nettotal), som Halsnæs Kommune har afholdt i forbindelse med flygtninge/migranter/invandrere for året 2016.

Når dette notat haves, vil jeg offentliggøre tallene.


Publiceret: 13. April 2017 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt