Daniel Simonsen besejrede den topseedede svensker i finalen ved Halmstad Masters.
Daniel Simonsen besejrede den topseedede svensker i finalen ved Halmstad Masters.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Daniel til tops i Halmstad

Nyt topresultat af den 11-årige bordtennisspiller fra Frederiksværk


Bordtennis Daniel Simonsen fra Frederiksværk leverede et nyt topresultat i verdens hurtigste sport, da han i lørdags var i Sverige for at deltage i det stærkt besatte Yasaka Grand Prix stævne Halsmstad Masters.

Den unge 'Batmand' der til daglig spiller i Hillerød, deltog i Sverige i de to rækker Pojkar 12 og Pojkar 13, og han gjorde det fremragende i begge rækker.

I hans 'egen' række Pojkar 12 spillede han sig helt frem til finalen. Her lykkedes det ham at besejre rækkens topseedede spiller, svenske Theo Abrahamsson. Finalen gik over alle fem sæt, hvor Daniel var stærkest i det afgørende med cifrene 11-7.

I Pojkar 13 blev kvartfinalen endestationen for Daniel, der tabte til en svensker. Men inden da præsterede Daniel at besejre rækkens senere vinder Jesper Solvin, med sikre 3-0 i den indledende pulje.

Alt i alt en ganske forrygende lørdag i broderlandet, hvor dansken denne gang trak det længste strå i den yngste Yasaka GP række.

Inden næste turnering i Sverige venter et dansk Grand Prix stævne Copenhagen International i Valby hallen om 14 dage, hvor Daniel stiller op i Yngre Drenge Elite og Drenge Elite.


Publiceret: 08. September 2014 09:29

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt