Daniel Simonsen kommer ikke til at holde ’efterårsferie’ i Argentina. Arkivfoto Quvang
Daniel Simonsen kommer ikke til at holde ’efterårsferie’ i Argentina. Arkivfoto Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Daniel missede OL-kval

Lige ved og næsten for den unge ’batmand’


BORDTENNIS Når Ungdoms-OL senere på året afvikles i Argentinas hovedstad Buenos Aires, så bliver det uden deltagelse af Daniel Simonsen fra Frederiksværk.

Den unge ’batmand’ var i denne uge med i kvalifikationsturneringen til Ungdoms-OL, som blev afviklet i den tjekkiske by Hodonin.

Daniel Simonsen, der topper den danske juniorrangliste, var sammen med Sophie Walløe fra Brønshøj, de eneste danskere udtaget til kvalifikationsstævnet, hvor der blev spillet to dages knock-out turnering om de to eftertragtede pladser.

Daniel Simonsen, der blot er førsteårs junior, indledte stærkt. På trods af at han var seedet som nr 29, besejrede han den 16. seedede Khaled Khader fra Jordan med sætcifrene 4-0 (11-7, 14-12, 11-8, 12-10).

Herefter satte servespecialisten Hamid Shams (seedet 21) fra Iran en foreløbig stopper for Daniels OL drømme, da det blev til en iransk 4-1 sejr (11-13, 11-8, 11-8, 11-7, 11-9).

Dagen efter endte Daniel Simonsens OL drøm definitivt.

José Pedro Francisco fra Portugal (seedet 7) vandt det indbyrdes møde med 4-2 (13-11, 11-5, 10-12, 8-11, 11-7, 11-4) efter en spændende og tæt match.

Det lykkedes heller ikke for Sophie Walløe at kvale ind til Ungdoms-OL efter knebne nederlag i 1/16-finalen begge dage.

For Daniels vedkommende venter der nu en travl afslutning på vinterferien. For sin klub Hillerød GI skal i kamp i landets bedste række, Stiga Divisionen. Torsdag og fredag er der hjemmekampe i FrederikborgCentret mod hhv. Herlev og Penthouse, begge med start kl. 19.30 og lørdag gælder det udekamp mod de regerende danske mestre fra Roskilde.


Publiceret: 14. Februar 2018 12:17

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt