Det er populært med en overnatning i shelteret ud for Hvide Klint.
Det er populært med en overnatning i shelteret ud for Hvide Klint.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Book din overnatning i shelteret

Bookingløsning sikrer soveplads i det friNATUR Interessen for at overnatte i det fri har været overvældende, og særligt det flydende shelter Havhytten ved Hvide Klint er populært.

For at sikre, at ingen skal sejle forgæves, har kommunen tilsluttet sig en ny bookingløsning.

Bookingsystemet er integreret i friluftsguiden.dk, hvor oplysninger om faciliteter og ture i kommunen i forvejen er samlet. Her kan shelteret i St. Havelse og kajakshelteret ude i Roskilde Fjord fremover bookes.


Bookning giver fortrinsret

Det er naturligvis stadig muligt at benytte shelterne uden at booke dem, men folk med bookingbekræftelse har fortrinsret.

For at benytte bookingsystemet på friluftsguiden.dk er det nødvendigt først at oprette sig som bruger, før shelterne kan bookes. Dernæst søger man dem frem ved at klikke på menupunkterne “Overnatning” og “Shelterplads”.

På hjemmesidens kort vil de bookbare sheltere nu have en gul markør, i stedet for den sædvanlige grå. Ude i naturen er der på siden af hvert shelter ophængt skilte med information.

I Halsnæs er der i alt ti kendte sheltere, hvoraf de to altså er kommunens og de øvrige otte er anlagt af enten staten eller private.


Publiceret: 24. Juni 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt