Halsnæs Natur & Vej indbyder til et par spændende timer på mandag
Halsnæs Natur & Vej indbyder til et par spændende timer på mandag
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bliv ’ Dagens medarbejder’

Halsnæs Natur & vej indbyder børn og barnlige sjæle til efterårs sjovAKTIV EFTERÅRSFERIE Hvad laver Halsnæs Natur og Vej hen over året?

Det har børn og barnlige sjæle alletiders mulighed for at få svar på mandag kl. 10-13. Her inviterer Natur & Vej til et par spændende timer i og omkring lokalerne på Syrevej i Frederiksværk.

Her fortæller en medarbejder om årets gang, ligesom en masse plancher fortæller om afdelingens mange forskellige opgaver.


Kridt baner og kør med kran

På dagen vil der også være mulighed for at køre en tur i den bil som kridter kommunens fodboldbaner op. Man har ligeledes chancen for at køre med en stor kran på en lastbil.

Samme sted orienteres omkring højresvings ulykker, alle får mulighed for at sidde i en stor lastbil og med selvsyn konstatere, hvor let en cykel kan gemme sig i spejlene.

Der vil ligeledes være mulighed for at miste jordforbindelsen helt og aldeles. Kom op til fuglene i en lift - men bare rolig, Natur & Vej styrer liften både op og ned.

På dagens program er der ligeledes arrangeret en lille stafet, hvor deltagerne skal flytte en tennisbold gennem en forhindringsbane ved hjælp af en løvblæser.

Når deltagerne har været alle disse ting igennem, kan alle lave deres eget snobrød, og blive klogere på, hvordan vintertjenesten bliver planlagt.

Sidst, men ikke mindst, sluttes der af med en lille quiz blandt deltagerne, hvor vinderen får den ærefulde titel som ’Dagens medarbejder’ hos Natur & Vej.


Publiceret: 12. Oktober 2017 13:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt