Jane Blichfeldt udstiller i Kældergalleriet under Torup Brugs, har boet i St. Karlsminde og er mor til en kendt rocksanger.
Jane Blichfeldt udstiller i Kældergalleriet under Torup Brugs, har boet i St. Karlsminde og er mor til en kendt rocksanger.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Blichfeldt: "I did it my way"


MØD KUNSTNEREN Kunstneren Jane Blichfeldt åbnede udstillingen I Did I My Way lørdag i Kældergalleriet, og på tirsdag den 20. juni kl. 19 fortæller Jane Blichfeldt om sit lange og inspirerede liv med kunsten.

Hun startede  i 1977 med pastelkridtbilleder med Halsnæsmotiver. Det var mens hun boede i St. Karlsminde og der skal nok falde en anekdote eller to af fra det kreative liv der, som bla. sønnen Anders har nydt godt af.

Senere blev Jane kendt for sine farvestrålende Afrika-billeder, og senere igen blev der eksperimenteret med lava-billeder og portrætter. For tiden arbejder hun med serier af mere abstrakte malerier med flere lag og åbenhed for fortolkninger. Jane vil fortælle om sine processer og besvare spørgsmål.

Det vil samtidig være muligt at se mange af værkerne, da Jane indtil 3. juli viser sin retrospektive udstilling ”I did it my way”.

Iøvrigt er kunstneren  i galleriet hver tirsdag ml. kl. 12 og 16, hvor kaffen er klar og Jane parat til en snak.

 

 

 


Publiceret: 16. Juni 2017 13:44

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt