Supertalentet Daniel Simonsen spillede sig til tops i en stor engelsk turnering med deltagere op til 18 år. Arkivfoto
Supertalentet Daniel Simonsen spillede sig til tops i en stor engelsk turnering med deltagere op til 18 år. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bat-boy Daniel sejrede i England


BORDTENNIS 12-årige Daniel Simonsen fra Frederiksværk afsluttede bordtennissæsonen 2014/15 på fornem vis ved en turnering i England.

I forrige weekend deltog han i Cippenham Young Player's Youth Festival i Slough, hvor det unge talent ikke havde svært ved at vinde sin pulje og dermed var klar til lørdagens cup-kampe.

Selv om Daniel var et par år yngre end sine modstandere, spillede han overbevisende, og på vej til guldet afgav han kun ét sæt - det var til sin finalemodstander Theo Achampong fra London Academy.

Søndag skulle Daniel spille både 'Boys Under 16' samt 'Boys Under 18' og skulle dermed møde nogle ældre og større modstandere. De var af forskellig styrke, men ingen kunne slå ham, så den unge 'bat-boy' fra Frederiksværk styrede direkte mod finalerne.

Det blev til sølv i den ene, og i guldopgøret mod den lidt ældre Ben Naylor-Smith havde Daniel i den grad fundet gnisten og endte med at køre sin ellers dygtige modstander over med cifrene 3-0. Det var derfor en glad og veltilfreds ung spiller, som blev hyldet med både sølv- og guldpokal efter søndagens indsats.

an


Publiceret: 29. Juni 2015 10:52

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere