Symaskinerne blev rykket ud i det gode vejr, da Torup Forsamlinghus søndag havde arbejdsdag. Læserfoto.
Symaskinerne blev rykket ud i det gode vejr, da Torup Forsamlinghus søndag havde arbejdsdag. Læserfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Arbejdsdag for forsamlingshuset



TORUP Forsamlingshuset er så kendt, at mange brugerne kommer langvejs fra. Men uden en entusiastisk opbakning fra lokale torupborgere, ville forsamlingshuset ikke være det attraktive samlingssted, som det er i dag.

Hvert år indkalder bestyrelsen til arbejdsdag, og en pæn del af de personlige medlemmer møder op. I år var det søndag 10. april, hvor opgaverne blev fordelt under morgenkaffen kl. 10. Derefter blev der svinget pensler, syet gardiner, og der blev grinet og udvekslet skrøner og visioner resten af dagen.

Efter endt arbejdsdag var væggene nymalede, der er gjort hovedrent på alle de store loftsbjælker, så nu er der klar til det nye forårsrykind.

Fra kl. 17 var der generalforsamling frem til middagen, som restaurant Lille Latakia stod for.

Lisbeth Hansen blev genvalgt som formand, og hun fik opbakning til sit synspunkt, at forsamlingshuset nu skal åbne sig mere for private fester i weekenderne – som bryllupsfester, konfirmationer og runde fødselsdage - men også f.eks. sammenkomster efter en bisættelse.

Hvis indtjeningen øges, kan der blive større overskud til blandt andet at arrangere kulturelle begivenheder og støtte udviklingen af det moderne landsbysamfund Torup.

kil@lokalavisen.dk



Publiceret: 11. April 2016 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere