Et projekt blandt kvinder og børn i landsbyer i Myanmar har modtaget 90.000 kr. fra Røde Kors Halsnæs. Arkivfoto: Mostphotos.
Et projekt blandt kvinder og børn i landsbyer i Myanmar har modtaget 90.000 kr. fra Røde Kors Halsnæs. Arkivfoto: Mostphotos.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

648.000 kroner til lokal og global hjælp

Røde Kors-genbrugsbutikken gav flot overskud i 2016


GEBRUGSBUTIK På Røde Kors Halsnæs årlige generalforsamling forelagde formand John Nicolaisen årsberetningen for 2016.

Han oplyste blandt andet, at overskuddet fra salget i genbrugsbutikken på K. A. Larssengade i Frederiksværk er blevet fordelt på forskellige projekter såvel lokalt som internationalt - i alt 648.000 kroner.

Lokalt er der f.eks. brugt 135.000 kroner til årets julehjælp, mens der f.eks. er gået 90.000 kroner til projektet “En god start på livet” blandt kvinder og børn i landsbyer i Myanmar (tidligere Burma).

Formanden udtrykte stor glæde over, at så mange lokale borgere støtter op omkring butikken, således at man derigennem kan være med til at støtte mennesker, der har hårdt brug for hjælp.

John Nicolaisen omtalte også Vågetjenesten, som en af de aktiviteter afdelingen har taget op i 2016, og som Røde Kors Halsnæs, trods de sørgelige omstændigheder, har fået stor ros for.

kil@lokalavisen.dk


Publiceret: 16. Marts 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt